Gecertificeerd Hirschmann Dealer

Kabeltje.com is een van de weinige webshops die ook gecertificeerd Hirschmann dealer is. En dat klinkt leuk, maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Hirschmann
Hirschmann is het toonaangevende merk als het gaat om  Centrale Antenne Inrichting (CAI) systemen. De producten van Hirschmann zijn voorzien van het KabelKeur. Dit keurmerk is vereist door de grote providers als Ziggo en UPC.

Gecertificeerd dealer
Ons personeel heeft bij Hirschmann zelf een cursus gevolgd in het aanleggen van CAI systemen. Zodoende kunnen wij u per telefoon prima uitleggen welke producten u nodig heeft om de kabel aansluiting in orde te maken, en ook hoe u die moet aansluiten. Of het nou een simpele vraag is over welke coax kabel u nodig heeft of een ingewikkeldere vraag over hoe u nou het beste de drie slaapkamers, de woonkamer en ook het tuinhuisje wat 50 meter verderop staat van kabel/antenne signaal voorziet, wij kunnen u hier prima in adviseren. Dit is absoluut uniek in onze branche. Wij zijn al ruim twee jaar gecertificeerd dealer van Hirschmann producten.

Geplaatst in Over kabeltje.com Getagd met , , , ,
Een reactie op “Gecertificeerd Hirschmann Dealer
 1. Geahte heer mevrouw,
  Wij gebruiken als installateur veel van uw producten,
  Mijn vraag is of jullie ook cursussen geven voor installateurs om wat bij te blijven in de antenne werled.
  Wij horen graag iets van u,
  mvg Leupen Electro
  Franz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>