Kabels op maat maken

Vaak krijgen we de vraag of wij een (1) kabel op maat kunnen maken. Op zich kunnen wij dat prima, maar dit is helaas niet goedkoop bij ons. Dat komt oa. omdat wij gevestgd zijn in Nederland en dus ook een Nederlands loon krijgen. Bovendien is Vincent de enige persoon binnen ons bedrijf die dit een beetje behoorlijk kan. Als Vincent niet met zijn soldeerbout in zijn handen staat, dan is hij vaak bezig met belangrijke zaken die hij uit voert onder de noemer directeur.

Omdat kabels op maat solderen niet onze core-business is en er te weinig vraag naar is, hebben wij niet een goedkope MBO elektrotechniek stagiair staan om de kabels te solderen. Daarom zijn wij erg duur in kabels op maat.

Maar mocht je nou op zoek zijn naar bijvoorbeeld 10.000 HDMI kabels van bijvoorbeeld 1.34 meter lang, dan zijn wij uw partner.  Wij kunnen bij diverse fabrieken in China relatief goedkoop een productie starten voor zo’n beetje elk denkbaar kabeltje. Neem gerust contact op voor informatie en vrijblijvende offertes. Onthoud wel dat een productie in China niet “voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis” is. Gemiddeld duurt een traject van opdrachtbevestiging,  productie in China tot levering in NL zo’n 10 weken.

Geplaatst in Over kabeltje.com, Technisch Getagd met
3 reacties op “Kabels op maat maken
 1. C.Dubbelt zegt:

  hallo ben op zoek naar een hoofd telefoon kabel van 6.meter
  mer vergulde jack pluggen een kant jack male 6.3 en aan andere kant jack female 3.5 is die temaken zou ik twee verloop stukken minder nodig hebben minder storing bvb dank C.Dubbelt

 2. Ronnie Bijl zegt:

  Beste,

  Ik heb een aanvraag ontvangen voor 2 verschillende kabeltjes. (20.000 stuks ieder)
  De klant heeft een richtprijs opgegeven van circa $2 per type kabel, is dit haalbaar? Het gaat hier om kabels met een custom connector eraan dus geen standaard product als een hdmi kabel etc.
  Voordat ik hier meer energie insteek vraag ik me af of dit zowiezo wel haalbaar is.
  Mocht u denken van wel dan hoor ik dat graag.

  Groeten,
  Ronnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>