Kabels voor DVD spelers/schermen in de auto

Elke zomer krijgen we enorm veel vraag naar kabels voor DVD spelers en schermpjes in de auto. Met name de merken Lenco en Akai komen erg vaak voorbij, maar ook vaak betreft het merkloze producten. Helaas hebben de producenten om een of andere duistere reden besloten om de schermpjes en spelers niet uit te rusten met universele aansluitingen.

Vaak zijn het een soort DIN achtige pluggen (rond met pinnen) waar zowel de voeding als het beeld en geluidsignaal over verzonden wordt. Helaas zijn deze kabels niet los verkrijgbaar. Zoekt u een kabel voor een DVD speler of schermpje voor in de auto en is het een ronde plug met pinnen er in, dan kunnen wij deze niet leveren. Wij verwijzen u graag door naar de winkel waar u de schermpjes en speler gekocht heeft.

Soms zijn het twee kabels,  een plug voor het beeld en geluid en een DC plug voor de voeding. Voor DC pluggen geldt dat er honderden verschillende afmetingen van deze plug gemaakt worden. Elke producent neemt zijn eigen buiten- en binnen diameter voor de plug. Dit komt op de tiende millimeter precies. Als u niet weet welke afmetingen de DC plug op het schermpje of DVD speler heeft dan kunnen wij u niet vertellen welke kabel van ons er op zou passen.

Mocht u toch willen vragen of wij de kabel kunnen leveren, maak dan een foto en stuur die op naar ons email adres.

Geplaatst in Nieuws Getagd met