Kabeltje.com heeft een nieuw menu

Na zo’n 5 jaar trouwe dienst, hebben we vandaag afscheid genomen van ons oude menu op onze webshop Kabeltje.com. Het oude menu was in 2007 door Wouter Hol bedacht. Het was jarenlang een erg succesvol menu en heeft honderdduizenden klanten naar hun kabeltje geholpen. Het was zelfs zo’n goed menu dat veel van onze jongere concurrenten hem gekopieerd hebben en ook gebruiken in hun webshop.

Echter kon het menu net meer mee met de huidige tijd. Het was een erg lang menu geworden door de vele kabels die we inmiddels verkopen. Dit maakte het menu onhandig voor mobiele apparaten. SEO technisch was het ook niet optimaal. Daarom is het menu per heden vervangen door een nieuwer, korter en logischer menu. Ook deze is weer uit de hoge hoed van Wouter gekomen.

Zo zijn er nu drie top categorieën, te weten audio kabels, video kabels en computer kabels. Daaronder staan de diverse sub-categorieën. Voorheen stonden deze sub-categorieën allemaal in het hoofd menu. Komende week zal het menu waar nodig nog verder geoptimaliseerd worden.

Geplaatst in Nieuws, Over kabeltje.com Getagd met